Anna Odell... go DIE!!!

aah.. en bild säger mer än 1000ord.. i det här fallet, ganska fula ord

Anna Odell.. hur börjar man beskriva den satans kärringen. Det hon gjorde för typ ett år sen eller hur lång tid sen det nu var.. är bara så jävla fel och insane att det inte är sant. Hon fejkar alltså en psykisk attack, som filmas och hon ställer sedan ut det som jävla konst.. Media skriver om det.. vilket egentligen bara gör dig värre eftersom hon får mer uppmärksamhet som gör att hennes "konst" blir mer värt.. Fy fan för sånna som dej Anna Odell! Förstör vårt samhälle, och tror att du tillför världen nån' form av estetik..

Vi hade ju även den där "konstnärer" som sprejade grafitti och vanadliserade en tunnelbanevagn... yeahman!!! så jävla konstnärligt av dig!! seriöst.. Min benämning på s.k "konstnärer" som Anna Odell : en misslyckad tänkare som inte klarar av att följa naturens redan satta lagar, utan istället skapar egna i sin egen fantasivärld!

Asså jag har inget emot folk som har olika former av bild och form som hobby och så.. men när de använder "konst" som ursäkt till konstigt beteende utanför samhällets normer så är det bara helt jäävla fel! Båda dessa personer var medlemmar inom det s.k konstfack.. patetisk organistation.

Minns även den här killen som byggde ett konstigt hus som antagligen ska verka "konstnärligt" som han byggde utan bygglov under en bro, och gav det till en hemlös.. Ah, vid första anblicken så kan man ju tycka - ah men det låter ju fett sjysst. Jag tror verkligen inte att den här snubben (konstfack aswell) bryr sig ett piss om den hemlöse! Näe, det ända som han bryr sig om är att hans pop frilla får synas på SvD's kultur framsida så han kan få sin uppmärksamhet.. Så.. nu har vi lackat klart!!

Peace!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0