Dagens visa

Dagens lack i korthet:

1. Aftonbladet. Varför? De värderar tydligen Curling och Arsenal före jordbävning och Tsunamivarning...

2. Måns och hon-från-heybaberiba-kristin-nånting. Varför? Sämsta skämten ever!! seriöst.. NEJ

3. Detektivbyrån, slagsmålsklubben, familjen.. Varför? Va faan e det för namn!!!??! dåliga band för övrigt

4. Mitt headset. Varför? Det gör ont i öronen

5. Mitt skafferi. Varför? Finns inget godis


Synd om henne

Det är faktiskt synd om henne : ((, hon var stressad och insåg inte att man faktiskt antagligen skulle skiva propaganda på franska och inte engelska i frankrike under revolutionen.. men hon är söt ändå<33

Min misse<33

Anna Odell... go DIE!!!

aah.. en bild säger mer än 1000ord.. i det här fallet, ganska fula ord

Anna Odell.. hur börjar man beskriva den satans kärringen. Det hon gjorde för typ ett år sen eller hur lång tid sen det nu var.. är bara så jävla fel och insane att det inte är sant. Hon fejkar alltså en psykisk attack, som filmas och hon ställer sedan ut det som jävla konst.. Media skriver om det.. vilket egentligen bara gör dig värre eftersom hon får mer uppmärksamhet som gör att hennes "konst" blir mer värt.. Fy fan för sånna som dej Anna Odell! Förstör vårt samhälle, och tror att du tillför världen nån' form av estetik..

Vi hade ju även den där "konstnärer" som sprejade grafitti och vanadliserade en tunnelbanevagn... yeahman!!! så jävla konstnärligt av dig!! seriöst.. Min benämning på s.k "konstnärer" som Anna Odell : en misslyckad tänkare som inte klarar av att följa naturens redan satta lagar, utan istället skapar egna i sin egen fantasivärld!

Asså jag har inget emot folk som har olika former av bild och form som hobby och så.. men när de använder "konst" som ursäkt till konstigt beteende utanför samhällets normer så är det bara helt jäävla fel! Båda dessa personer var medlemmar inom det s.k konstfack.. patetisk organistation.

Minns även den här killen som byggde ett konstigt hus som antagligen ska verka "konstnärligt" som han byggde utan bygglov under en bro, och gav det till en hemlös.. Ah, vid första anblicken så kan man ju tycka - ah men det låter ju fett sjysst. Jag tror verkligen inte att den här snubben (konstfack aswell) bryr sig ett piss om den hemlöse! Näe, det ända som han bryr sig om är att hans pop frilla får synas på SvD's kultur framsida så han kan få sin uppmärksamhet.. Så.. nu har vi lackat klart!!

Peace!

Indeed mister

Mjaa.. Tog mej ca 1h att åka en sträcka med SL som vanligtvis tar 15min.. Nu tror ju alla att ah.. here he goes again liksom.. Men icke! Jag vill ge creds till SL.. De har det tufft så här års.. Klart saker krånglar liksom.. De gör det ju inte direkt med flit. Så visa hänsyn!

DOCK!!! höll näästan på att glömma.. den där jävla rösten i högtalarsystemet ska alltid fuckin' upprepa allt den sagt, fast än man nyss hörde det!! What gives!! alla fattar att de bara går en gång / 30min.. Sluta nagga om det och höll käft!!!

Annars har det vart ganska lugnt typ.. Såg "The number 23" idag också.. den var ju faktiskt lite läskig! Och hur mycket man än ville, så ville inte Jim Carrey ens bjuda på ett enda fjuttit skämt.. Throw me a frikin' bone här liksom. Du som är så jävla rolig, ett liiiitet praktical joke eller lite ironi kunde han väl ändå ha bjudit på!!! What gives?

En musiklista kommer här nedan.. Se det som en tidig julklapp! (ja tidig)


South - Paint the silence
Rise against - Preyer of Refuge
Owl City - Fireflies
Oxford Comma - Vampire Weekend
Ok, ok I love you - Eating pebble
Free Fallin' - John Mayer
Little Wing - Jimi Hendix
Shiver - Coldplay
Is it any wonder - Keane
Hands Open - Snowpatrol

yeah.. Sov torrt! jaglackaribland

SLUTA HÅLLA PÅ MED LYSET!

Seriöst... what's the dealeO? Sluta bara.. slösar bara tid och energi!!!! What gives??? Men jag tycker liksom om dej och såå.. men möt mig halvvägs!!!!!!!

Jaja andra saker jag lackar på: pluggisarna i klassen som sitter helt tysta FASTÄN läraren inte är där!! What gives?!

Killen i hissen som fråga om vi verkligen bara skulle åka en våning upp.. Dra åt helvete med dej, jag åker hur mycket hiss jag vill!! True story bitches!

Och man ska lägga i osten och körsbärstomaterna MEDAN man steker äggen!!! LÄR AV DETTA!!!!



xoxo - jaglackaribland

MTV får lacken!

Fy fan för MTV vill jag säga!! Hoogan knows best liksom... Va e det för skit. Han var en mycket respekterad underhållare i "wrestling" världen.. Och nu har han tillsammans med hans familj sålt sina själar till djävulen.. Om jag inte minns fel så sitter sonen i fängelse för att ha kört ihjäl nån, bra familj där! näe jag lackar!

Och Sweet Sixteen ska vi inte snacka om!!!!!

Enjoy!

Känner liksom att jag lackar ganska ofta på saker och ting i vår lilla värld.. Så varför inte låta det dokumenteras för omvärlden! Fast en blogg som bara lackar är ju faktiskt aningen trist.. så slänger väl in en och annan liten positiv strof för sakens skull.. Så.. mindre skrivande och mer lackande tack!!!

Ordet "nostalgi" måste vara mitt absoluta hatord nummer 1!! Inte bara att det låter extremt fult och låter som en näshinnerelaterad sjukdom. Så har min generation fått för sig att överanvända det till max. Om jag seriöst får se på ett till jävla facebook inlägg i stil med "Åååh kollar på Disney filmer... NOSTALGI" Då vill ni inte vara nära mig i första taget... Så sluta överanvända... det-där-ordet. Detta leder mig även in på nästa lack!

..Nämligen Facebook. Facebook måste vara ett fenomen. För jag menar.. Vad gör man på facebook. Eller rättare sagt, varför loggar man in och gör absolut inte ett skit! Bara skrollar ner på allas jävla aktiviteter som är heelt meningslösa.. Oj oj Mattias taggar på festen inför fredag. WOOHOO!!.. Men bra, som om min tillvaro ändras på nåt sätt. Eller den värsta typen.. Mobil inläggen där folk skriver vad de gör just nu, aha.. ser man på.. rasmus hade svenska kl 12.48.. Bara patetiskt.. och egentilgen, borde inte varje jävla "vad gör du just nu" va i stil med "sitter vid datorn".. för det är väl så de flesta är på facebook.. Hur många liv totalt har inte facebook konsumerat helt i onödan.. Ergo: lägg ner facebook!!!



Nåt jag har lackat på nu på sistånde är allt det här jävla snacket om "straight-Edge kulturen". Själv så var det inte speciellt länge sen jag fick ens höra uttrycket för första gången. Och nu så känns det som om det förföljer mej..  Alla har plötsligt blivit veganer och det MÅSTE vara ren jävla hardcore musik, inget annat duger. Det är inte så att jag har nåt emot det. Tvärtom så är det ju ett bra ställnadstagande när det gäller miljön och så. Men det känns lite överdrivet att det har blivit som ett litet krig om vad man står för osv. Kan inte alla bara ta're lugnt lixm och bara slappna av!

Sen så tycker jag att Kissie, Amir och Co bara rent av suger! Det roliga är ju att alla deras läsare betalar för att de ska kunna vara arbetslösa och håva in pengar från marknadsföring. Ergo: läser du deras jävla bloggar betalar du för deras jävla latte på stan och bröstoperationer. Dra åt helvete med dem!


Saker jag tycker om just nu förövrigt, sånt där positivt skit ska ju in också: Erik & Mackan, min flickvän, How I met your Mother, Jimi henrix, Matematik, Big bang Theory, Friskis & Svettis, Call of Duty Modern warfare 2!

Adjö // jaglackaribland (fast typ oftast)





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0